حجت الاسلام حميد بهرامي گفت: بايد از دو قطبيسازي در فضاي انتخابات پرهيز کرد چرا که اين روند باعث شکاف بين مردم و حاکميت در جامعه مي شود و اين همان آرزوي ديرينه استکبار جهاني است.
به گزارش هفت چشمه، حجت الاسلام حميد بهرامي امام جمعه موقت شهر اردل در خطبههاي نماز جمعه اين هفته شهر اردل با اشاره به حادثه انفجار معدن در آزادشهر اظهار کرد: اين مصيبت بزرگ را به خانواده بازماندگان تسليت ميگوئيم و براي جانباختگان علو درجات را از خداوند بلندمرتبه خواهانيم.
وي به 18 ارديبهشتماه سالروز ولادت حضرت علياکبر(ع) اشاره و با تبريک روز جوان تصريح کرد: جواني فصل شورانگيز زندگي و مظهر نشاط و سازندگي است.
خطيب موقت نماز جمعه اردل با اشاره به بيانات مقام معظم رهبري در خصوص جوانان گفت: برافراشتن پرچم تمدن نوين اسلامي بدون وجود نسل جوان و نخبه، امکانپذير نيست و جوان امروز از جوانان انقلابي روزهاي نخستين پيشروتر است و امروز دشمن اين را فهميده و با همه ابزارهاي تبليغي و شگردهاي گوناگون به دنبال فروريختن پايههاي ايمان، جوان انقلابي است.
بهرامي عنوانکرد: شجاع، متدين، داراي ابتکار، پيشگام، خودباور و غيرتمند و باسواد بودن از مهمترين خصوصيات نسل جوان جهت تحقق اهداف انقلاب اسلامي است.
وي با اشاره به ديدار کارگران با مقام معظم رهبري گفت: بر اساس فرمايشات رهبر گرانقدر در اين ديدار، نقش و حضور مردم در صحنه، موجب رفع سايه جنگ و تعرض از سر ايران اسلامي شده است و حضور مردم در اين ايام کاهشدهنده توطئهها است.
بهرامي خطاب به کانديداهاي رياست جمهوري و با اشاره به فرمايشات رهبر گرانقدر ايران اسلامي گفت: شعارها را طوري انتخاب کنيد که همه بدانند شما ميخواهيد از قشرهاي ضعيف کشور حمايت کنيد.
خطيب موقت نماز جمعه اردل با اشاره به پرهيز از دو قطبيسازي فضاي انتخابات گفت: اين مسئله باعث شکاف در حاکميت، شکاف بين مردم و حاکميت، شکاف ميان نخبگان سياسي و امتداد آن در جامعه ميشود.
وي به سالروز تشکيل بسيج سازندگي اشاره و تصريح کرد: 17 ارديبهشتماه سال 79 به دستور رهبر گرانقدر اسلام مجموعه بسيج سازندگي با هدف محروميتزدايي، غنيسازي اوقات فراغت جوانان براي خودسازي و کمک به دولت در آباداني و سازندگي کشور راه اندازي شد.
انتهاي پيام/570ه